image1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sexleketøy tips

Noen små tips & triks som kan komme til nytte for enhver elsker og eier av sexleketøy.

Prøv å bruke en fingervibrator på hånden når du onanerer ham.

Mer tyktflytende glidemiddel holder vanligvis lengre og er bedre egnet for anal lek enn tyntflytende.

Kraftige vibratorer som f.eks. "MX-fighter", egner seg ypperlig over hele kroppen. De er svært gode mot stive nakkemuskler eller sliten rygg; prøv selv eller få hjelp av partneren.

Bygg opp til du nærmer deg orgasmen, ro ned tempoet og la deg gli litt vekk. Bygg opp igjen… det vil gjøre orgasmen kraftigere når du lar den komme.

De fleste sexleketøy kan fint benyttes av begge parter i et par. En vibrator på penis, en penisring til glede for begge eller hva med en liten buttplugg?

Forskjellige glidemidler for forskjellige anledninger. Utvalget er enormt og det er slettes ikke dumt å ha noen forskjellige. Et vanlig vannbasert man liker til daglig, et silikonbasert som passer i dusjen eller badekaret, et tyktflytende for analsex og kanskje et varmende for de spesielle anledninger. Eller hva med et med smak? Perfekt om man ønsker å kombinere med litt oralsex. NB: dersom man ikke liker den kunstige smaken, så er "Sliquid organics natural" og "Natural gel" helt uten smak og lukt (de fleste har en svak, men merkbar smak; dette er de eneste glidemidlene vi har funnet som er helt uten smak).

Analbeads i silikon er langt bedre enn alle andre alternativer som jelly, kuler på en snor eller hardplast. De kan kokes for desinfisering, de har ingen skarpe kanter og de føles naturlig. Litt dyrere, men MYE bedre…

Det finnes vibratorer med en dyp og kraftig, men ikke spesielt rask vibrasjon og det finnes vibratorer med en ekstremt hissig og rask vibrasjon. De oppleves helt forskjellig. Hva liker du best?

Prøvepakninger med glidemiddel er perfekte å ta med på reise.

Nonoxynol-9 er et effektivt sæddrepende middel, men det mange ikke er klar over at det kan forårsake irritasjon for sensitive slimhinner og således kan gjøre risikoen for å bli smittet av seksuell overførbare sykdommer større. Kondomer med Nonoxynol-9 er heller ikke beviselig sikrere enn kondomer med vanlig glidemiddel.